Svar på spørsmål

22.10.2013 // kl.07:16 // Spørsmål // 3 kommentarer


-Hvordan går det på skolen? Er det vanskelig/enkelt?
Skolen går veldig bra og det er veldig enkelt, nesten litt for enkelt. Klager absolutt ikke, men hadde ikke gjort noe og hatt det litt vanskeligere!! 


-Hvordan går det med engelsken? Merker du at du blir flinkere? 
Engelsken går også veldig bra. Tok ikke så mange ukene før jeg var skikkelig inne i det. Om jeg merker at jeg er blitt flinkere er vanskelig å svare på i og med at jeg hører meg selv hver dag.. men merker jo at jeg snakker mye mer flytende og ting kommer av seg selv. Gøy og endelig kunne snakke uten å tenke hva jeg skal si på norsk først. I dag snakket jeg med en svensk dame på treningsstudioet jeg går på, og vi begge hadde en god blanding av engelsk og norsk/svensk når vi snakket. 

-Får du mye oppmerksomhet fordi du er utvekslingsstudent?
Folkene på skolen jeg går på er veldig sjenert alle i sammen, så ingen tørr å si noe, men har begynt å komme seg nå da.. De har endelig forstått at vi utvekslingsstudentene ikke er så skummle som vi ser ut til.  


-Kan du vise oss noen bilder av innsiden av skolen?
Jepp, skal lage eget innlegg om det!!

-Har du hørt noe mer fra Courtney?
Nope! Og bra er det.

-På en skala fra 1-10, hvor fornøyd er du med livet i Cali? Skulle noe vært annerledes? Evt hva? Noe(n) du savner spesielt fra Norge?
Oii.. vanskelig!! Er vel egentlig kjempe fornøyd med alt, så blir vel en 10er da. Jeg hadde ingen forventninger før jeg kom hit, noe som har hjulpet meg i og ikke bli skuffet over ting. Det eneste jeg kanskje skulle ønske var annerledes er hvordan folk kler/fikser seg.. Jeg gledet meg til å endelig få et år med chill, uten å måtte sminke og stelle meg hver eneste dag, men neida.. her er de like opptatt av det som i Norge, men hallooo.. det er et luksusproblem! Jeg begynner å savne det kalde været og regnet som er i Norge, og så savner jeg å kunne kle meg i fine varme klær/gensre. Her er det bukse og t-shorte hver eneste dag, kan ikke lage et kult outfit av det akkurat. Ellers savner jeg såklart familien, vennene og Sanderen min<3


Klumpen min!!

- Helene Vik

Stikkord:

3 kommentarer

22.10.2013 kl.16:12

Hvem er courtney??

24.10.2013 kl.22:01

hæ hvem er courtney?

Mona

31.10.2013 kl.10:32

Ser ut som du kosar deg Helene! Du MÅ forresten laga eit innlegg og to om Halloween! Feirar familien din det, feirar de på skulen? Kva tradisjonar har dei? Korleis ser naboloaget ut, har dei pynta til Halloween? Kler alle seg ut, vaksne og ungar? Vis evt. fram ulike kostyme :)

Gler meg til å lesa!

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Helene, jeg er 17 år og kommer fra Husnes i Kvinnherad. Dette er en utvekslingsblogg, og håper mange har lyst til å følge med. Jeg reiser til USA, California skoleåret 2013/14. Om du skulle lure på noe, er det bare til å ta kontakt!

Kontakt

    hv_96@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Blogger

hits