One step closer

24.01.2014 // kl.06:56 // Hverdag // 2 kommentarer

Happy Friday alle sammen!! Nå er det endelig helg igjen, herlighet hvor fort det går. 

Jeg hadde lunchen/samlingen på tirsdag, Kim og RIch tok seg fri fra jobb for å komme, områderepresentant min tok seg også tid tikl å komme, setter så utrolig stor pris på at de bryr seg. Det som skjedde der var at alle lærerene som var der holdt en tale til sin utvalgte student. Vi spiste god mat og hadde en hyggelig tid sammen, legger til noen bilder under.

Jeg har endelig fått papirer til førerkortet jeg skal ta her. Jeg fikk også en bok jeg må lese for å ta den skriftilge prøven. Om noen lurer på hva jeg må gjøre så kan jeg foklare. Siden jeg skal ta førerkortet her etter jeg er fylt 18 år så er det eneste jeg trenger å gjøre er å ta oppkjøring og teori prøven. INGEN kjørertimer eller noe, så hele lappen min kommer til å koste rundt 100$ som tilsvarer 600 norske kroner. Det jeg trenger å gjøre når jeg kommer tilbake til Norge er å ta oppkjøring på nytt og kanskje teorien, er ikke helt sikker. Blir veldig deilig om alt går som planlagt og jeg får gjort det her, da har jeg både lappen når jeg kommer hjem igjen og jeg sparer mye på det. Jeg endelig ett steg nærmere LAPPEN!!!


Dette er områderepresentanten min, Jessica.


Woopwoop!

-Helene Vik

Én kommentar

24.01.2014 kl.10:46

Så kjekt, lykke til med lappen Helene! :)

Helene Vik

27.01.2014 kl.02:08

Anonym: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Helene, jeg er 17 år og kommer fra Husnes i Kvinnherad. Dette er en utvekslingsblogg, og håper mange har lyst til å følge med. Jeg reiser til USA, California skoleåret 2013/14. Om du skulle lure på noe, er det bare til å ta kontakt!

Kontakt

    hv_96@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Blogger

hits