Svar på spørsmål!

18.03.2014 // kl.06:58 // Spørsmål // Ingen kommentarer

Er de noe mat du savner i fra Norge?
Savner 3 ting: Sjokolade, kjøttkaker i brun saus og fiskeboller i hvit saus♥♥♥

Savner du noen ganger å bare snakke norsk med noen?
Nja, både og.. om jeg skal snakke norks må det være med noen som har samme dialekt som meg. Når jeg reiste til Hawaii var det folk fra hele Norge, så ble mange missforståelser på grunn av dialektene.. vi alle synes det var mye enklere å snakke engelsk til hverandre.

Har du mye kontakt med venner i norge?
Egentlig ikke, har kontakt med de aller nærmeste. Fordi om jeg ikke snakker med de hele tiden så betyr det ikke at jeg ikke savner de, for det gjør jeg.Har du amerikansk telefonnummer?
Jepp, det har jeg! Vil annbefale neste års utvekslingsstudenter til å gå på Walmart å få det abonnementet som heter "family plan" eller noe sånt, koster $40 i mnd for unlimited sms/ringeminutt/data. 

Går du på noen idretter?
Jeg gikk på waterpolo, men nå er sesongen over. Jeg er i dans 2 da, og nå jobber vi mot et stort show vi skal ha i mai, så blir mange treninger etter skoletid noe som gjør at jeg ikke kan gjøre noen annen sport. Hvilke valgfag skal du ta når du kommer hjem til Norge, og er det noen du må ta om igjen/privatist?
Vet egentlig ikke helt selv hva valgfag jeg skal ta enda, jeg er sikker på at jeg skal ta internasjonal engelsk og en eller annen form for økonomi, så håper jeg på å få tatt bredde idrett. 

Har du kontakt med andre utvekslingsstudenter i nærheten av der du bor altså at dere møtes å snakker sammen?
Har kontakt med Stine, vi møttes gjennom en facebook gruppe for oss utvekslingselever,hun bor ca en time unna meg og er den eneste norske jeg vet om i området. På skolen min er det 4 andre utvekslingselever, 3 fra Tyskland og 1 fra Japan.

Hvor har du søkt skole til neste år?
Har søkt Stord Vidaregåande Skule!!  

Hvilken organisasjon dro du til Hawaii med?
Explore America 

-Helene Vik

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Mitt navn er Helene, jeg er 17 år og kommer fra Husnes i Kvinnherad. Dette er en utvekslingsblogg, og håper mange har lyst til å følge med. Jeg reiser til USA, California skoleåret 2013/14. Om du skulle lure på noe, er det bare til å ta kontakt!

Kontakt

    hv_96@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Blogger

hits