Tankespinn

Can't get enough

12.11.2013 // kl.05:41 // Tankespinn // 2 kommentarer


Jeg sitter her nå og tenker på alt jeg har fått oppleve på de 3 månedene jeg har vært i USA. Jeg måtte skifte vertsfamilie allerede etter 2 uker, jeg har gått på 2 forskjellige high schooler, jeg har vært i Hollywood, jeg har vært i Disneyland, jeg har fått mange nye venner og jeg snakker et "fremmed" språk.. Hver eneste dag inneholder noe spesielt og nytt, hver dag er spennende og jeg elsker det. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor takknemlig jeg er for at jeg er så heldig og får oppleve dette. 3 måneder har forandret meg som person; jeg har begynt å drikke kaffe og spise grønnsaker, jeg har helt andre verdier enn jeg hadde når jeg dro fra Norge og jeg er blitt mye mer selvstendig. 

Jeg bare elsker å gjøre det jeg gjør, det er helt fantastisk. Føler meg høy på livet, har aldri hatt en så fantastisk følelse inne i meg som jeg har nå i mens jeg er her. Jeg har fått en ny familie som betyr mye for meg, kunne ikke vært mer heldig med familien jeg har fått. 

Jeg lever drømmen, jeg ER i drømmen jeg har hatt så lenge. Det skremmer meg å tenke på at jeg faktisk er her nå, jeg er i USA. Jeg kan huske på denne tiden i fjor, da søknadsprossesen var i full gang. Jeg var sååå spent, det eneste som var i tankene mine hele tiden var at jeg skulle til USA. Det var skikkelig stort for meg!! Jeg prøver å minne meg selv på at jeg er her nå og at jeg må nyte det, men klarer liksom ikke å forstå at jeg er her, det har ikke gått opp for meg enda. Fordi om jeg ikke klarer å innse at jeg er her, så minner jeg meg selv stadig på at jeg bare må nye det, nyte hvert sekund, hvert minutt og hver dag. Jeg får kun dette året som utvekslingsstudent. 

Hadde aldri trodd jeg kom til å si dette; jeg føler jeg svever på en rosa sky. Til alle som lurer på å dra på utveksling; ta sjansen og dra!!! Det er virkelig verdt det på alle måter, både negativt og positivt. Du lærer deg selv å kjenne så utrolig godt. Jeg angrer ikke en eneste plass på at jeg tok utfordringen og dro, det er så aboslutt verdt det!!!!
 


 
- Helene Vik 

58 dager igjen!

02.06.2013 // kl.13:51 // Tankespinn // 2 kommentarer


I dag er det bare 58 dager igjen til jeg forlater Norge for og så sette kursen mot California. Jeg kan huske i fjord sommer da jeg gikk å lurte på om jeg skulle reise på utveksling, det var mye frem og tilbake før jeg endelig bestemte meg. Det er nå et helt år siden, hvor blir tiden av?

Hele dette skoleåret har jeg gått å forberedet meg til å reise, og har derfor lest andre utvekslingsblogger for å få et innblikk i hvordan det er. Jeg føler nesten jeg er blitt litt kjent med noen av disse bloggerene gjennom året, fordi de har delt erfaringer og opplevelser. Det er veldig rart å lese om at året deres er over nå, noen har allerede reist hjem. Jeg lurer på hvordan det må være å reise fra alt og livet sitt i USA? Jeg vil egentlig ikke tenke så langt frem, men må være forberedt på at tiden kommer til å fly.

For en ukes tid siden fikk jeg flybillettene mine, og jeg skal fly via New York til Los Angeles. Flytiden kommer til å ta 14 timer til sammen, i tillegg til dette kommer ventetiden på flyplassene. Det kommer til å bli en lang dag på meg, men det gjør ingenting når jeg vet hva jeg har i vente! Når jeg så flytidene mine innså jeg at jeg faktisk snart skal reise. Jeg er utrolig spent og glad for at jeg skal reise, føler virkelig at jeg har tatt det rette valget.Noen andre som skal til California?

~ Helene Vik

Hei! Mitt navn er Helene, jeg er 17 år og kommer fra Husnes i Kvinnherad. Dette er en utvekslingsblogg, og håper mange har lyst til å følge med. Jeg reiser til USA, California skoleåret 2013/14. Om du skulle lure på noe, er det bare til å ta kontakt!

Kontakt

    hv_96@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Blogger

hits